Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μηνύματα + μουσική = αφιερώσεις από youtube


Μηνύματα + μουσική = αφιερώσεις  από youtube 

Μετά από καιρό είπα να ασχοληθώ λίγο με το παραμελημένο κανάλι μου στο youtube  …. Την τελευταία φορά που ανέβασα τραγούδι μου πλάσαραν από δίπλα διαφημίσεις και σπάστηκα τόσο πολύ που λέω να κόψουν το λαιμό τους δεν ξανά ασχολούμαι  … Χθες που μπήκα στο κανάλι μου διάβασα μηνύματα  από άτομα που μίλαγα και όλα ζήταγαν το ίδιο πράγμα να επανέλθω και να αναρτήσω καινούργια τραγουδάκια … έτσι και εγώ νευριασμένος ξενευριασμένος  έφτιαξα 4 τραγούδια που θεωρώ πολύ εύηχα και θα τα αναρτήσω εν καιρώ …Χθες ανέβηκε ο καθρέφτης του Φοίβου Δεληβοριά … έφτιαξα επίσης το Νοιώσε με του Μανώλη Ρασούλη  που σημειωτέον του έκανα και αφιέρωμα στο κανάλι μου με αρκετά τραγούδια μιας και τον θεωρούσα από τα πιο σπουδαία κεφάλια στο χώρο της στιχουργικής αλλά και γιατί είχε τύχει να τον δω και από κοντά και μου είχε φάνει πολύ  σπουδαίος άνθρωπος με οξύ προβληματισμό και καυστικό λόγο . Από Δεληβοριά δεν αρκέστηκα σε ένα τραγούδι  έτσι ανέβασα και το Αδιάκοπα που κάποτε το είχα αφιερώσει κιόλας σε μια κοπέλα η οποία το είχε κριτικάρει πολύ έντονα  λες και ο αγγλικός στίχος μας εκφράζει περισσότερο …(Μεταξύ μας  δεν  τα γουστάρω καθόλου τα αγγλόφωνα τραγούδια … σε αντίθεση με τα Ιταλικά και τα γαλλικά που μπορεί να ακούω ώρες ) .Τέλος άφησα τον Τζίμη Πανούση με ένα από τα καλύτερά του τραγούδια κατά την άποψή  μου … Ο λάκκος με τα αστεία … όχι ιδιαίτερα γνωστό … (η αλήθεια είναι ότι αυτοί που ακούνε το Τζίμη δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξέρουν ) … Τέλος πάντων … μην σας κουράζω με το κείμενο άλλωστε εδώ σημασία έχει το τραγούδι και λιγότερο η εισαγωγή μου … Γι αυτό σας παραθέτω τον καθρέφτη και όπως λέω πάντα ψάξτε για το νόημα του στίχου …SLEEPLESS νομίζω πως μετά τον κυνόδοντα… αυτό θα είναι αρκετά εύκολο να σε αγγίξει …. Αν θυμάμαι καλά σου αρέσει και ο Φοίβος Δεληβοριάς οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα …. Το Αφιερώνω και στην Ziggymars αλλά και σε όλα τα παιδιά από του youtube  καλή μας  ακρόαση …..

Έχω μπροστά μου συνεχώς έναν καθρέφτη
που μ'εμποδίζει ότι είναι πίσω του να δω
δεν έχω δει ποτέ μου πιο μεγάλο ψεύτη
και το χειρότερο,είναι όμοιος εγώ......

3 σχόλια:

  1. Τον Κυνόδοντα τι μου τον θύμισες?? :P:P:P Είναι όντως πολύ όμορφο τραγούδι ( στα είπα ήδη :P). Όσο για τα αγγλικά , ιταλικα κλπ τραγούδια κατα την γνώμη μου δεν έχει σημασία η γλώσσα αλλά ο στίχος. Εγώ μπορώ να αγαπήσω ένα τραγούδι απλά και μονο από το νόημα των στίχων. Πολύ συχνά το κάνω αυτό.

    Επίσης , η μουσική πάντα με αγγίζει <3 ( μιλώντας βέβαια για αληθινή μουσική!)

    Καλό σου βράδυ , Διαμαντή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sleepless : Το επόμενο τραγούδι αφιερωμένο εξαιρετικώς στο βλογ σου και στην ίδια προσωπικά ... σημασία έχει ο στίχος .... με καλύπτεις με αυτό ...και εγώ εκέι ποντάρω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια - Σχολιανά ;)