Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πάνος Μουζουράκης


Πάνος Μουζουράκης 

Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ απόλυτος ως άτομο …. Ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να ακούσω κάτι  όταν εκ των προτέρων είχα ασκήσει αρνητική κριτική γι αυτό…. Ποτέ δεν πάτησα το πόδι μου σε κακώς εννοούμενη  μπουζουκερί  (σε καμία περίπτωση δεν έχω κάτι με το μπουζούκι  το οποίο το θεωρώ κορυφαίο έγχορδο) και το παινεύομαι  …  αυτά πάντα παρενθετικά ….απλώς από κάπου πρέπει να ξεκινήσω για  να φτάσω στο προκείμενο  …  Ο Πάνος Μουζουράκης ποτέ δεν  ήταν ψηλά στην εκτίμησή μου … Θεωρούσα απλώς πως  ορισμένοι άνθρωποι πρέπει να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα και να μην καταπιάνονται με όλα μιας και το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές εμετικό …  αυτό το από ηθοποιός τραγουδιστής δεν με βρήκε ποτέ σύμφωνο ….   Ίσως γιατί πιστεύω βαθιά μέσα μου στο Έκαστος εφ' ώ ετάχθη …. Πριν ξεκινήσω  να γράφω την ανάρτηση έσπευσα να διαβάσω ένα σύντομο βιογραφικό του Μουζουράκη ….  Εντάξει δεν έμαθα και κάτι καινούργιο τραγούδαγε σε κάποια μαγαζιά όπως κάνουν όλοι  …εκ καταγωγής Θεσσαλονικιός .. αφού από τα οχτώ του μετακόμισε οικογενειακώς στην συμπρωτεύουσα  από τη Ζυρίχη  … Επειδή όμως θεωρώ πως πάντα πρέπει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες  έτσι και εγώ πρέπει να πω πως αναθεώρησα κάπως για τον Μουζουράκη … πάντα στο μουσικό κομμάτι ….  Πού σωστά δομημένη φωνή ..πολύ ιδιαίτερη ..ίσως επιτηδευμένη …. Κάτι που έλειπε από τη μουσική αυτό τον καιρό …. Η τελευταία ιδιαίτερη φωνή που είχα ακούσει ήταν της Ευσταθίας  η οποία σάρωσε στο πέρασμα της και είναι και η μόνη που έκανε καριέρα μετά την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης …..Τέλος πάντων …. Πάντως το μεγάλο μπαμ  το έκανε μετά τη συνεργασία του με το Maraveyas  (φίλα με ακόμα ) . Κακά τα ψέματα  ο τύπος φωνητικά αξίζει … και είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι θα μας εκπλήσσει στο μέλλον …. αυτή η βραγνάδα στη φωνή θα μπορούσε να πλαισιωθεί από μια  jazz μουσική επένδυση και να δώσει μοναδικό αποτέλεσμα … προς το παρόν να πω ότι η μουσική του ταιριάζει περισσότερο γι αυτό ας καταπιαστεί με αυτή και ας αφήσει την υποκριτική σε άλλους  …..   
                                                                                                                       Δ.Θ
το φιλί
ενώνει πιο πολύ
απ’ το κορμί
γι’αυτό το αποφεύγουν
οι πιο πολλοί

8 σχόλια:

  1. Αχχχ τι να πω... Ο Μουζουράκης είναι λατρεία!!!!!! Και αυτό το τραγούδι... <3 <3 <3 απλά είναι υπέροχο!! Και ναι έκανε σίγουρα τεράστια επιτυχία μετά από αυτό.

    Τον είχα σαν ηθοποιό πολύ πριν ακούσω τα τραγούδια του. Θυμάμαι έπαιζε στο " Είσαι το ταίρι μου" σωστά? Μπορεί να κάνω κ λάθος :P Μου αρέσει και σαν ηθοποιός και σαν τραγουδιστής. Δεν ξέρω ποιό του ταιριάζει περισσότερο :P Έχει υπέροχη φωνή , σπάνια. Μαρέσει πολύ και το song από τη lacta. " Το πιο γλυκό κομμάτι" <3

    Άλλη μια πολύ όμορφη ανάρτηση. Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. speeless : Μάλλον τον μπερδεύεις με τον Άρη Σερβετάλη ..το Λάζαρο ...ο οποίος ήταν φανταστικός ..πολύ γέλιο ..ο Μουζουράκης δεν έπαιξε στο είσαι το ταίρι μου ... το ντεπούτο το έκανε σε μια σειρά που λεγόταν SINGLES ... αλλά ναι θα συμφωνήσω πολύ ωραία φωνή .... και πολύ ωραία κομμάτια .... Καλή σου μέρα ... αν έχεις χρόνο δίαβασε την ανάρτηση του Δεληβοριά ειναι δυο αναρτήσεις πίσω ... πιστεύω οτι θα σου αρέσει ¨) σε χαιρετώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά που το ξανασκέφτηκα κατάλαβα ότι είπα βλακεία :P Το έβλεπα το singles. Έχεις δίκιο.

    Φυσικά και θα την διαβάσω με την πρώτη ευκερία! :)

    Have a pleasant day ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μουζουράκης πιστεύω ότι υπερεκτιμήθηκε αρκετά.
    Χωρίς να διαφωνώ πως έχει μια αξιοσημείωτη φωνή και ταλέντο σ'αυτό που κάνει.Και όντως,εάν τα τραγούδια του ακολουθήσουν το Jazz μονοπάτια ίσως τελικά καταφέρει πολλά
    Το συγκεκριμένο κομμάτι,όντας διασκευή από ένα ιταλικό πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά
    Όσον αφορά την υποκριτική του ικανότητα είναι εξίσου σημαντικό για έναν ηθοποιό να τραγουδάει και καλά,αλλά για τον Μουζουράκη προτιμώ το τραγούδι!!

    Να ΄σαι καλά..φιλιά πολλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ziggymars :
    Η αλήθεια είναι ότι από το πουθενά βρέθηκε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ραδιοφώνων .... αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό .... αλλά και η πολύ εμπορικότητα βλάπτει .... πάντως στο υποκριτικό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ...επιεικώς απαράδεκτος ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου αρέσει ο μουζουράκης, μου αρέσουν τα τραγούδια του και βγάζει κάτι θετικό σαν άνθρωπος. :)

    όσο για το ότι είσαι απόλυτος και εγώ έτσι είμαι αλλά προσπαθώ να το περιορίσω. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγανακτισμένη Έφηβη :
    Ναι όντως πρεπει να το διορθώσω ..... πάντα πιστεύω οτι η μουσική είναι υποκειμενικό πράγμα... απλά είμαι λίγο περίεργος ... δηλαδή δύσκολα ακούω κάτι που δεν ταιριάζει στο στύλ μου ... και αν κάνω λάθος το μαζεύω όσο μπορώ .. ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερα.... δεν καταλαβαινω γτ ενας τραγουδιστης π.χ. πρεπει να ειναι μονο τραγουδιστης και οχι ΚΑΙ ηθοποιος. Ειδικα ο Μουζουρακης ειναι πολυ ξεχωριστος ως τραγουδιστης, με την ιδιαιτερη φωνη του και το στυλ του (και το φιλα με ακομα που μπορει με αυτο να εγινε γνωστος δεν ειναι και το ''the best'' εχει και αλλα ισως και καλητερα κομματια) ακομα μου αρεσει το στυλ των τραγουδιων ( και οχι η τζαζ) οποτε πιστευω πως ΕΤΣΙ οπως ακριβως ειναι, ειναι τελειος . ΑΛΛΑ και ως ηθοποιος εξισου εχει κατι το ιδιαιτερο που δν το εχουν πολλοι σε ολους του τους ρολους ειναι ο καιφατος και ο αληθινος και ξεχωριζει. οποτε θεωρω πως και ως τραγουδιστης και ως ηθοποιος ειναι τελειος και μακαρι να ΜΗΝ ''αφησει την υποκριτηκη σε αλλους'' :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια - Σχολιανά ;)