Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Για να χαλαρώσουμε ....


Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως το μόνο που πραγματικά με εκφράζει στο έπακρον είναι η μουσική…. Γιατί η μουσική είναι δύναμη ..  και δεν με απογοητεύει ποτέ …. Κάνω λοιπόν ένα μικρό περασματάκι σε μουσικές και εποχές λίγο πιο αθώες ,από τις τωρινές μέσα από την εντεχνοροκίζουζα άποψη των Buffalo Springfield ,  Beatles ,Grateful dead, Simon & Garfunkel ,Bob Dylan,των country μουσικών των Perry Como ,Marty Robbins, της άφρο κουλτούρας των The Impressions, The Temptations και του τσαμπoυκά των The tulips , Joan Osborne και τη γαλήνη των Buddy Holly και Roy Orbison ..  Ελπίζω να χαλαρώσετε και να το απολάυσεται όσο και εγώ ….  Ξεκινώ ….(όσοι καθίσετε σπίτι και δεν έχετε τι να κάνετε πραγματικά ακούστε τα θα σας χαλαρώσουν )......
Καλή ακρόαση .........

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις προτάσεις σου Πλανόδιε παρατηρητή! Πολύ ωραίες!!
    Την ταινία (the music never stopped) να σου πω την αλήθεια εξαιτίας της ανάρτησης που είχες κάνει την αναζήτησα στο video club, αλλά δυστυχώς δεν τη βρήκα...θα δοκιμάσω ξανά αργότερα. Από το αφιέρωμά σου πάντως φαίνεται αληθινά ενδιαφέρουσα! Όταν τη δω θα σου στείλω εντυπώσεις! :-)
    Χαίρομαι βαθύτατα που νιώθεις όμορφα και που όλα σου πάνε καλά! Δε φαντάζεσαι πόσο!!! "Το να περνάς καλά είναι απόφαση"!!! Μου άρεσε αυτό!! :-)
    Μακάρι να είναι πάντα έτσι στη ζωή σου, εσύ να την ελέγχεις και να στρέφεις το βλέμμα προς τη φωτεινή πλευρά της, στο απαύγασμά της!
    Καλή και φωτεινή συνέχεια! :-)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια - Σχολιανά ;)