Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

7 αλήθειες εεε ?


7 αλήθειες εεε ?


7 αλήθειες εεε ? δεν είναι και εύκολο  όχι γιατί δεν έχω να πω 7 αλήθειες αλλά γιατί αυτές τις αλήθειες δεν ξέρω αν απασχολούν και πολύ τους  bloggers  . Πάντως αφού κλήθηκα να παίξω εννοείται ότι θα απαντήσω… Ευχαριστώ λοιπόν την αγαπημένη μου τη  SLEEPLESS που μου έστειλε πρόσκληση να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνίδι γνωριμίας των bloggers .Αλλά ας μη μακρηγορώ  και ας ξεκινήσω :
1)      Μουσική  . Είμαι από τους ανθρώπους που ακούω σχεδόν όλη μέρα μουσική είτε είμαι σπίτι που καλά εκεί ο υπολογιστής παίζει όλη μέρα είτε στο πανεπιστήμιο με το mp3 . Επίσης είμαι από τα λίγα άτομα που δεν ενδιαφέρονται καθόλου να ακούσουν αγγλικό στίχο στα τραγούδια τους .Έτσι πέραν των ελληνικών ακούω Ιταλική και Γαλλική μουσική .Αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι όσο παράξενο και αν ακούγεται ο Μανώλης Ρασούλης αλλά ιδιαίτερη λατρεία έχω επίσης και για τους Φοίβο Δεληβοριά ,Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ελένη Πέτα , Διονύση Τσακνή ,Άλκη Κωνσταντόπουλο , Χρήστο Θηβαίο ,Ανδριάνα Μπάμπαλη  -Κώστα Λειβαδά και Ορφέα Περίδη (εννοείται πως ότι έχει σχέση με Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη είναι μέσα στα πολύ αγαπημένα ειδικά τα 30 Νυχτερινά του Μάνου είναι ο δίσκος που μετράει ώρες  συνεχούς αναπαραγωγής ).Επειδή αναφέρθηκα και σε Ιταλική και Γαλλική μουσική να πω ότι βρίσκω εξαιρετικά τα τραγούδια του Ιταλού Angelo Branduardi και τα τραγούδια των Γάλλων  George Brassens και βέβαια τη ΖαΖ .
2)      Βιβλίο. Η Σχέση μου με τη λογοτεχνία είναι πολύ καλή .Πάλι και εδώ εστιάζω την προσοχή μου στο ελληνικό βιβλίο υπό την έννοια ότι αγαπάω οτιδήποτε έχει σχέση με έλληνες συγγραφείς .Βέβαια να πω ότι είμαι μανιακός με τα βιβλία του Stephen King τα οποία θέλω να τα διαβάζω αφού έχω δει την ταινία πρώτα ..Ναι αυτό θα πει πρωτοτυπία …. Αγαπημένα βιβλία μου από τη σειρά βιβλίων τρόμου του King  είναι το Stand by me (που μόνο θρίλερ δεν είναι )καθώς επίσης το Αυτό –It και η Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγορθ -the shawshank redemption (που παρεμπιπτόντως όποιος δεν έχει δει την ταινία δεν ξέρει τι χάνει )
3)      Ποδήλατο . Μου αρέσει πολύ να παίρνω το ποδήλατο και να φεύγω ώρες με αυτό .Ειδικά το καλοκαίρι να περνάς παραλιακά και να σου χτυπάει ο αέρας το πρόσωπο  …φοβερή εμπειρία …  Αυτό το καλοκαίρι να πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να το ευχαριστηθώ αλλά οκ αυτό είναι άλλο θέμα ..
4)      Κιθάρα . Δεν έχω πάει σε ωδείο (ήταν πολλά τα λεφτά) οπότε με ότι οικονομίες είχα αγόρασα μια κιθάρα και κάτι ψιλό κάνω  μπορώ να πω …σαφέστατα ότι έχει να κάνει με συγχορδίες από το Kithara.vu  αλλά τα καταφέρνω αρκετά καλά από ότι μου λένε ελπίζω να βελτιωθώ με τον καιρό …επίσης η Διπλανή μου  τη λέει ότι της σπάω τα νεύρα επειδή παίζω όλη μέρα το και Τι ζητάω και Την ωδή στο Γεώργιο Καραϊσκάκη …χαχαχ εντάξει της κάνω το χατίρι και παίζω και άλλα αυτό τον καιρό οπότε δεν έχει πρόβλημα υποθέτω …
5)      Club – παρατάξεις .  Δύο πράγματα που σιχαίνομαι είναι τα club και οι φοιτητικές παρατάξεις …. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξω να κατηγορώ τη ΔΑΠ και τον Κλαμπίστικο τρόπο σκέψης της οπότε λέω να το αποφύγω …Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι μονίμως τσακωμένος με κάθε ιδεολόγο της  ΔΑΠ που μου το παίζει εθνοσωτήρας του πανεπιστημίου …
6)      Είμαι τελειομανής .  θέλω γύρω μου να επικρατεί απόλυτη τάξη …δεν ξέρω αν είναι καλό πάντως σίγουρα μπορεί να με αποδιοργανώσει .. αυτό παρενθετικά γιατί η τελειομανία έχει άμεση συνάφεια με την τάξη των πραγμάτων … όταν γράφω κάτι αν δεν μου αρέσει κάτι τότε το σκίζω και το ξαναγράφω … δεν μου αρέσει να σβήνω να ξαναγράφω αλλά αυτά μέχρι ενός σημείου αν μου σπάσει τα νεύρα το παρατάω και επιστρέφω στο νούμερο ένα ..ακούω μουσική δηλαδή ….
7)      Χιούμορ . Μου τη δίνουν απίστευτα οι άνθρωποι που δεν γελάνε και τα παίρνουν όλα στα σοβαρά …σε σημείο που αν καταλάβω  κάτι τέτοιο απλά σταματώ να τους δίνω σημασία …. Όσο και αν φαίνεται όμως περίεργο όταν έχω δικά μου προβλήματα γίνομαι πολύ ειρωνικός και δεν δέχομαι τίποτα από κανένα που θα το παίξει έξυπνος εκείνη τη στιγμή …Αυτό έχει να κάνει και με το αν έχω διαμορφώσει μια πολύ καλή εικόνα για κάποιον και τελικά καταλήγει να είναι το αντίθετο  … Θα μου πεις αυτοί φταίνε …. Δεν ξέρω αν φταίνε αυτοί σίγουρα πάντως δεν φταίω και εγώ γιατί, για να είχα πλάσει μια εικόνα τόσο θετική για αυτούς,  θα με είχαν κάνει να το πιστέψω ότι είναι έτσι ..οπότε την κοροϊδία ακόμα και σε αυτό το βαθμό τη μισώ ..
 Ένα τραγουδάκι που ανέβασα μόλις σας το παραθέτω …SLEEPLESS ευχαριστώ για την πρόσκληση … νομίζω πως ήμουν πολύ γενικός στις απαντήσεις μου αλλά οι αναρτήσεις μου είναι πιο κατατοπιστικές νομίζω ¨)

6 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που βρήκες χρόνο να το κάνεις :D

    1) SAME SAME SAME! <3 Δεν ζω χωρίς μουσική!

    2) μάλιστα.. άλλος ένας βιβλιοφάγος λοιπόν :P

    3) δεν ξέρω πόσα χρόνια έχω να κάνω ποδήλατο.. Αυτό στην παραλία πάντως είναι πολύ δελεαστικό.

    4) Αχχ τι ωραια! εγώ θέλω πολύ να μάθω πιάνο!

    5) Κοίτα δεν έχω κάποια αποψη για τις παρατάξεις ( ξέρω ξέρω έρχεται και η δική μου σειρά να τους μάθω :P) αλλά έχεις δίκιο και επίσης δεν έχω βγει και πολύ σε club ( 1-2 φορές) δεν θα σου πω ψέματα είχα περάσει πολύ όμορφα οπότε δεν είμαι αντίθετη.

    6)χαχαχα ποιον μου θυμίζει , ποιον μου θυμίζει... :P

    7) έτσι ακριβώς το βλέπω κ εγώ.

    Ωραια! Μαθάμε λοιπόν λίγα πράγματα για τον αγαπημένο μας Διαμαντή. :) Όλα ωραία εκτός από τον Stephen King. Γιατι μου το χαλάς? Δεν ξέρω γιατί (βασικά ξερω αλλά.. μεγάλη ιστορία.) τον έχω αντιπαθήσει ως προσωπικότητα και συνεπώς ούτε καν έχω πλησιάσει τα βιβλία του. Τέλοσπάντων , κανείς δεν είναι τέλειος :Pχαχα.

    Φιλιά. Σε χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sleepless : γιατί αυτή η αποστροφή στο STEPHEN KING να φανταστώ είδες κάτι μικρή και τρόμαξες ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα όχι όχι. Βασικά άρχισε από μια πλάκα που είχαμε μεταξύ μας με έναν φίλο μου και συνέχεια του πήγαινα κόντρα ( χωρίς ιδιαίτερο λόγο. απλά για να τον πειράζω) επειδή του άρεσε πολύ. Αργότερα διάβασα κάτι που είπε και με ενόχλησε κ κάπως έτσι έγινε. Που ξέρεις ίσως κάποια στιγμή να διαβάσω και γω κάτι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sleepless : Να διαβάσεις θα σου αρέσει πολύ είμαι σίγουρος ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μουσική ποδήλατο βιβλία = το νόημα της ζωής για μένα!!! Stephen King!!!<3
    όσο για τα club,έχω πάει 1 φορά και ομολογώ πως δεν ήταν ο τύπος μου,ένιωθα άβολα και δεν ήμουν ο εαυτός μου
    όσο για τις παρατάξεις..ούτε κι εγώ τις έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση,αν και δε γνωρίζω αρκετά ακόμη..Απλά,επειδή δε θέλω να φανώ σαν αυτούς που εκφέρουν άποψη χωρίς να γνωρίζουν το θέμα το οποίο θίγουν,η άποψη μου για τις παρατάξεις όπως τις παρακολουθώ χωρίς να είμαι στο πανεπιστήμιο ακόμη είναι ότι δε βλέπω ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να πετύχουν κάτι.

    Σε μαθαίνουμε λοιπόν περισσότερο σιγά-σιγά:)
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια - Σχολιανά ;)